keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Moro vaan kaikille musiikin ystäville!

Perustin tämän musa-aiheisen blogin toisen blogini, Oluenystävän blogin rinnalle. Molempiin aiheisiin riittää sen verran kiinnostusta, että on parempi luoda kummallekin oma bloginsa. Täällä tulet lukemaan levyarvosteluja, keikka-arvosteluja sekä kaikkea muuta mahdollista/mahdotonta musiikkiin liittyvää. Oma musakiinnostukseni on edelleen vahvasti metallisessa tykityksessä, mutten silti ole mitenkään metallirajoitteinen.. Kuuntelen vaihtelevasti myös muutakin, kuten esim. bluesia ja perinteisempääkin rockia. Kitaraa luonnollisesti soittelen ja seuraavaksi skebaksi olenkin tuumaillut kitaroiden kuningasta, Gibson Les Paulia kunhan vaan säästöjä kertyy =). Joten, saatan siis kirjoitella jotain myös kitaroista ym..

Spotifyn tarjontaa käytän runsaasti ja usea arvosteltava levy löytyykin luultavasti sieltä, jollei sitä löydy fyysisesti levyhyllystäni. Pyrin kuitenkin ostamaan kuuntelemani levyt aina kun varallisuus vain antaa periksi.

Arvosteluasteikkona käytän perinteistä 1-10. Erikseen pisteytän musiikin sekä tuotannon mutta loppupisteet yleensä määräytyvät kuitenkin täysin musiikillisen sisällön perusteella. Ellei sitten tuotanto ole aivan sietämättömän susipaskaa tai äänitteeseen muuten täysin sopimaton. Tällaiset tapaukset on kuitenkin aika harvassa.

Mutta, näillä mennään.

-Timpe-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti